Buddy Guy-Damn Right, I’ve Got The Blues


Gatunek:    /  Podgatunek: 
  • Album
  • LP
  • Reissue,
  • 180 Gram

Label: Music On Vinyl

Rok wydania: 2020

Nr kat: MOVLP2702

Press: Europe

Stan płyty: Mint (M)   /   Stan okładki: Mint (M)


A1 Damn Right, I’ve Got The Blues 4:29
A2 Where Is The Next One Coming From 4:35
A3 Five Long Years 8:23
A4 Mustang Sally 4:43
A5 There Is Something On Your Mind 4:45
B1 Early In The Morning 3:09
B2 Too Broke To Spend The Night 5:00
B3 Black Night 7:42
B4 Let Me Love You Baby 3:56
B5 Rememberin’ Stevie 6:55

Dostępność: Na stanie