Diana Krall Feat. The Clayton/Hamilton Jazz Orchestra-Christmas Songs


Gatunek:    /  Podgatunek: 
  • Album
  • LP
  • Reissue,

Label: Verve Records

Rok wydania: 2013

Nr kat: 06025 3758030

Press: USA & Europe

Stan płyty: Mint (M)   /   Stan okładki: Mint (M)


A1 Jingle Bells 3:26
A2 Let It Snow 4:01
A3 The Christmas Song 4:24
A4 Winter Wonderland 3:15
A5 I’ll Be Home For Christmas 3:35
B1 Santa Claus Is Coming To Town 2:53
B2 Have Yourself A Merry Little Christmas 4:19
B3 White Christmas 4:31
B4 What Are You Doing New Year’s Eve 4:10
B5 Sleigh Ride 3:26
B6 Count Your Blessings Instead Of Sheep 3:41

Dostępność: Brak w magazynie